Zeb

Tornaslättens Zeb SE32318/2010

Född: 2010-03-31

Uppfödare: Tornaslättens Kennel

Grå, stubbsvans, höfter C
Fulltandad med korrekt saxbett
Exteriörbeskriven: Utmärk typ
Testiklar: UA

Vallanlagstestad: Inga vallanlag

Zeb en otroligt charmig västgötagosse som är son till Gizzmo och Brattåsens Céline. Här nedanför kommer lite om honom, berättad av hans matte Jonna.

 

"Zeb är en pigg och glad kille som älskar livet mer än någonsin. Han är väldigt egensinnig och kör sitt eget race rätt igenom. Hörs man så finns man, är hans motto och ska alltid ha sista ordet. Han tycker även att en spets har rätt att få vara mitt på vägen och att bilarna självklart ska stanna bara för hans skull. Han kan vara rätt så bonnafräck och kan mycket väl göra små hyss mitt framför ögonen på matte och husse utan att bry sig nåt vidare.

 

Zeb har haft en fin karriär som utbrytarkung i sina valpadagar vilket har gett matte några rejäla släng av hjärtattacker. Det gick så långt att grannarna ibland frågade var Zeb har tagit vägen för det var längesen han hade kommit o hälsat på, då förstår ni kanske vad jag menar. Tur man har bra grannar och att han har alltid uppfört sig som en gentleman både mot grannarna och deras djur. Han har bara velat säga hej o sen har han kommit hem igen.

 

Vi hämtade Zeb när vår minsta flicka var en vecka gammal så dom har följts åt under hela uppväxten och är som humle o dumle, vilket är en fröjd att se. Zeb älskar människor och djur, stora som små, katt som hund och jag har aldrig sett honom aggressiv mot någon. För ett tag sen kom en liten kattunge på 10 veckor till oss och han tog till sig den direkt o nu är dom bästa kompisar även om katten kan vara rätt så stygg vid honom emellanåt. Kommer det besök tror han att dom självklart kommer endast till hans ära och följer dom överallt, får han bara vara med är han överlycklig.

 

Pga tidsbrist har vi inte tränat eller ställt ut honom något vidare men på dom få utställningar vi varit på har han fått bedömning Very Good och mycket fin kritik, enda anmärkning har väl egentligen varit att han behöver träna mer på hur han ska visa sig. Zeb är även exteriörsbeskriven och där var det inte mycket att anmärka på heller. Att valla med honom har vi inte testat än men det kommer vi att göra och jag tror att det kommer att vara hans grej."

 

Zeb står nu till förfogande för lämpliga tikar.

 

Frågor och bokningar

Jonna Andersson

jonnna1981@hotmail.com

0435-511 04 el. 0704-57 23 07