Balder

Vikings Balla Balder SE11000/2012

Född: 2011-12-05

Gråbrun, lång svans
Fulltandad med korrekt saxbett
Mindre goda vallanlag
Testiklar: UA

Ögon: UA (2013)
HD: D
Uppfödare och ägare: Kennel Viking

Balder är en enormt glad och social kille, han var inte gammal när vi gav honom smeknamnet Sosse Social. Så fort där var någon i närheten av valplådan eller valphagen så nog satt Balder så nära kanten han bara kunde för att få uppmärksamhet, även om det innebar att han var tvungen att släppa mammas tutte.

 

Egentligen så var det inte alls meningen att Balder skulle bli kvar hos oss utan vi hade faktiskt köpare till honom men gubben min blev fullständigt förälskad i honom och jag hade inte hjärta att säga nej så istället för att behålla en valp från kullen som det var planerat så blev det två som fick stannade hemma, Balder och syrran Freja.

 

Ska man beskriva Balder med ett ord så är det ordet "MYCKET". Balder är mycket.......i allt. Han är stor, han har mycket energi, han är otålig, han tar mycket plats, han är bordus, är man ute med hela gänget i koppel så är det bara han som gäller, alla ska dit han vill. Han är också alltid lycklig och en otroligt vänlig själ som definitivt inte kan förstå varför vissa inte vill ha med honom att göra, han älskar helt enkelt hela världen och en goare kille får man leta efter.

Balder är utställd med Excellent, CK och bästa hane plcacering. Han är vallanlagstestad, exteriörbeskriven, mentaltestad med 1:a på skottet och ögonlyst UA. Tyvärr är Balder behäftad med D höfter och kommer därför inte att användas i avel.