Och trenden fortsätter.....

 

Hej igen

 

Gizzmo här. Nu är det snart 2 år sen matte publicerade min berättelse om hur jag hade det under Birkas första löp och som ni kanske kommer ihåg så är man numera tvungen att bära den omtalade antiparningsdräkten varje gång Birka löper. Inte det roligaste jag vet precis men som jag skrev innan så finns det en fördel med den, nämligen att jag kan gå ihop med tjejerna när matte eller husse är hemma.....i alla fall den tiden då Birka inte är i höglöp. När hon väl höglöper brukar jag få åka på semester till antingen lillmatte eller lillhusse tills det hela är över.

 

Vad jag inte visste när jag började med den här fåniga utstyrseln var att den skulle bli banbrytande, en riktig trend om jag får säga det själv faktiskt. Andra hussar/matta som har varit inne på vår hemsida och sett mig i min dräkt har tyckt att det var en sån fiffig idé att dom har börjat använda dräkten på deras egna fyrbenta gossar. Men hallå........vad tror dom? klart det är en bra idé, det är ju "jag" som har kommit på den......hm Ok matte då.......sak samma. Kanske skulle man be matte om hjälpa att designa en mer manligt dräkt, en camouflagefärgad t.ex......hm tål att tänka på......eller vad tycker ni?

 

Det roliga är att trenden nu verkar ha korsat havet ända till USA. Matte fick nämligen ett mail från Cindy Swain från Orlando i Florida som tydligen hade varit inne på vår hemsida och sett bilden på mig. I mailet tackade Cindy för en kanon idé och skickar med bilder på hennes gosse Merlin i sin dräkt.

 

Är det fler som har anammat parningsdräkter så be gärna era mattar/hussar att ta en bild på er i dräkten och skicka den till oss så kommer den att hamna här på sidan.

 

Hej och tack för mig

Gizzmo "the king" Lundstedt

Här kommer några bilder
på andra användare av antiparningsdräkten.

Systersonen Prisse på Kalvsjöholm kennel

Ville och Bea på Duritzans kennel

Merlin från USA med en mer långbent variant.