10 mån. 10 mån.

Kira

Vikings Kärleksfulla Kiara SE29618/2016

Född: 2016-04-17

Gråbrun, stubbsvans
HD: B
Uppfödare och ägare: Kennel Viking

Vår tjej Kira föddes som sista valp i en kull på 4. Hon var helt klar den pipigaste i hela kullen och hörde man gnäll och pip från valplådan var det till 90% Kira som visade sitt missnöje.

Så småningom flyttades valparna till en valphage och då dröjde det inte länge förrän lilla damen upptäckte att världen utanför hagen var så mycket roligare än inne i hagen. Jag tror inte hon var mer än knappt 5 veckor när vi hittade henne ute på rymmen i hallen.....jätte glad och väldigt nöjd med sig själv. Vi höjde ingången till hagen gång på gång men det hjälpte inte, hon lyckade rymma i alla fall. Vi t.o.m. kom på henne med att klättra lodrätt upp och över kompostnätet.......ingen som helst självbevarelsedrift och fullständigt livsfarlig. Vi var livrädda att hon skulle skada sig.

Idag fortsätter hon att vara en otroligt framåt och positiv tjej och är inte alls så ljudlig längre. Det är en tuff tjej och jag tror aldrig jag har sett henne banga för något. Hon fortsätter att ge sin matte minst 2 hjärtatacker om dagen då hon klättrat och hoppar ifrån allt, hur högt det än är. Jag brukar "skämta" om att där inte kommer att finnas ett helt ben i hennes kropp när hon fyller 1, helt ärligt har vi nog aldrig haft en vildare valp än Kira. Missföstå mig inte.......hon är inte vild på det sätt att hon är igång hela tiden och inte skulle kunna koppla av, hon är annars en väldigt sansa tjej men just det att hon inte har någon som helst självbevarelsedrift och slänger sig ut ifrån allt......snacka om hybris.

10 mån. 10 mån.