Rasspecialen Tånga Hed 2014

2014 års huvudrasspecial gick som vanligen av stapeln Kristi Himmelsfärdsdagen på Tånga Heds Camping & Evenemang i Vårgårda. I vanlig ordning hade vi bokat rum på vandrarhemmet som ligger på området och åkte upp dagen innan utställningen. Denna gången hade jag sett till att bokat ett 4-manna rum istället för ett för 2 som jag har gjort de andra åren och skönt var det så man slapp känna sig som en sardin i en sardinburk. Tack och lov hade de köpt in nya madrasser sen förra gången för dom gamla var rena döden att ligga på, tog dock inga chanser utan körde prinsessan på ärtan style och drog ner överslafens madrass och lade den ovanpå min på underslafen och sov riktigt gott.

Utställningsdagen bjöd på ett härligt väder med strålande solsken och lagom värme. 100 hundar var anmälda och dömde gjorde Johan Andersson (hanar) och Jonny Andersson (tikar), bägge två mycket trevliga herrar som gjorde ett bra jobb. Både Freja och Balder fick Excellent med mycket bra kritik men ingen av dom placerade sig.

Här är ett lite axplock av bilder från utställningen, tack Marit Cronquist, Annika Lundblad och Nina Martinsson för att jag får använda mig av era fina bilder för en annan tog ju inte så mycket som en ända själv.

Längst ner på sidan ser ni även en video från ringen öppenklass hanar där Balder går och om ni tittar 1,17 min. in i videon så ser ni Balder och mig i action.