Västgötaspetsträffar i Skåne

Kennel Viking och Kennel Tornaslätten bjuder in till stor västgötaspetsträff på Storegård Hundpark i Fjelie utanför Lund.

Parken är bokad åt oss den 13 maj 2018 från kl. 11.00 så reservera redan nu detta datum så möts vi där för en härlig dag i västgötaspetsens tecken.

Adress och GPS koordinater ses här till höger.

Våra västgötaträffar har blivit mer och mer populära och det tycker vi givetvis är jätte roligt. Mellan 70 - 80 västgötaspetsar med tillhörande 2-beningar brukar ta sig tid att komma till träffarna. Tillsammans med Kennel Tornaslättens försöka vi anordna två träffar om året, en på våren och på hösten. Alla är hjärtligt välkomna med sina västgötar, inget medlemskap i någon klubb krävs. Ta med familj, bekanta och givetvis får även annan ras än västgöte som finns i familjen följa med. Löptikar får däremot hoppa över till nästkommande gång.
 

Träffarna sker på Storegård Hundpark som är ett stort inhägnat område med flera olika banor som man kan aktivera sin hund i om man vill eller så bara umgås man och låter hundarna umgås med varandra. I och med att området är inhägnat så kan man ha sin hund lös utan att behöva vara orolig över att den rymmer, detta uppskattas både av ägare och hund. För mer info om Storegård Hundpark klicka på loggan här till höger.

Dagen till ära är det fritt inträde och det är ingen anmälningsplikt utan man kommer när man kan och går när man vill. Vill man vara med när det är som mest hundar bör man dock komma så tidigt som möjligt då de flesta kommer då. Matsäck tar man själv med sig, under dagen tänder vi grillarna och de som vill grilla har då möjlighet till att göra det.
 

För att så många som möjligt ska få möjligheten att komma uppskattar vi om ni delar med er av info:t om träffarna till andra västgötaspetsägare som ni kommer i kontakt med. Vi uppskattar även om alla uppfödare på ett eller annat sätt delar med sig av detta till sina valpköpare - ju fler som kommer desto roligare.

Kontakt:
Isabel Lundstedt
Tfn. 0738-161 139
E-post: isabel.lundstedt@kennelviking.se

Vill du se bilder från våra träffar? Klicka på länkarna i listen till höger.
Skrivet om våra träffar i västgötatidningen.

Anmäl till mailinglistan här

Vill du inte missa våra västgötaträffar? Fyll i dina uppgifter i fälten nedanför så får du automatiskt ett mail skickat till dig när det är dags för en ny träff.
Storegårdsvägen 2, 237 91 Bjärred
Se karta...


GPS koordinater

 

WGS 84 (lat, lon):
N 55° 44.220', E 13° 6.744'

 

WGS 84 decimal (lat, lon):
55.73701, 13.11241

Bilder från våra träffar hittar du här, här och på vår Facebook sida