Västgötaspetsträffar i Skåne

På grund av diverse omstädigheter är vi tvugna att göra uppehåll på våra västgötaträffar men skriv gärna upp er för vår mailinglista så skickar vi kallelse när vi återupptar dom igen.

Våra västgötaträffar har blivit mer och mer populära och det tycker vi givetvis är jätte roligt. Ett 50-tal västgötaspetsar med tillhörande 2-beningar brukar ta sig tid att komma till träffarna men rekordet är hela 81 hundar. Tillsammans med Kennel Tornaslättens försöker vi anordna två träffar om året, en på våren och på hösten.
 

Alla är hjärtligt välkomna med sina västgötar, inget medlemskap i någon klubb krävs. Både hundar och ägare brukar trivas i den avspända miljön och bara umgås. Hela området är tryggt inhägnad med stängsel så du kan ha din hund lös utan att du behöva oroa dig för att den kommer ut på villovägar utanför området. Ta med familj, bekanta och givetvis får även annan ras än västgöte som finns i familjen följa med. Löptikar får däremot hoppa över till nästkommande gång.

Det är ingen anmälningsplikt till själva träffen utan man kommer när man kan och går när man vill. Vill man vara med när det är som mest hundar på träffen bör man dock komma så tidigt som möjligt då de flesta kommer då. Matsäck tar man själv med sig och under dagen tänder vi grillarna och de som vill grilla har då möjlighet till att göra så.

För att så många som möjligt ska få möjligheten att komma uppskattar vi om ni delar med er av info:t om träffen till andra västgötaspetsägare som ni kommer i kontakt med, ju fler som kommer desto roligare.

Kontakt:
Isabel Lundstedt
Tfn. 0738-161 139
E-post: isabel.lundstedt@kennelviking.se

Vill du se bilder från våra träffar? Klicka på länkarna i listen till höger.

Anmäl till mailinglistan här

Vill du inte missa våra västgötaträffar? Fyll i dina uppgifter i fälten nedanför så får du automatiskt ett mail skickat till dig när det är dags för en ny träff.
Adress:
Storegårdsvägen 2, 237 91 Bjärred
Se karta...


GPS koordinater:


WGS 84 (lat, lon)
N 55° 44.220', E 13° 6.744'

WGS 84 decimal (lat, lon)
55.73701, 13.11241

Bilder från våra träffar hittar du här, här och på vår Facebook sida