Västgötaspetsträffar i Skåne

Kennel Viking och Kennel Tornaslätten bjuder in till stor västgötaspetsträff på Storegård i Fjelie utanför Lund.

Storegård står till vårt förfogande den 16 september 2018 från kl. 11.00 så reservera redan nu detta datum så möts vi där för en härlig dag i västgötaspetsens tecken.

För er som har varit med på träffarna innan vill vi berätta att Storegård i sommar lägger ner själva hundparken så dom olika banorna kommer inte att finnas kvar men området fortsätter att vara inhägnat så hundarna kommer att kunna vara lösa i försättningen också. Ta gärna med någonting att sitta på.

Specialklubben för Västgötaspets bjuder denna gången in till exteriörbeskrivning. Passa på att få din västgöte exteriörbeskriven under träffen. Mer info om detta och träffen hittar du under länken här.

Adress och GPS koordinater till Storegård ses här till höger.

Våra västgötaträffar har blivit mer och mer populära och det tycker vi givetvis är jätte roligt. Mellan 70 - 80 västgötaspetsar med tillhörande 2-beningar brukar ta sig tid att komma till träffarna. Tillsammans med Kennel Tornaslättens försöka vi anordna två träffar om året, en på våren och på hösten.
 

Alla är hjärtligt välkomna med sina västgötar, inget medlemskap i någon klubb krävs. Både hundar och ägare brukar trivas i den avspända miljön och bara umgås. Hela området är tryggt inhägnad med stängsel så du kan ha din hund lös utan att du behöva oroa dig för att den kommer ut på villovägar utanför området. Ta med familj, bekanta och givetvis får även annan ras än västgöte som finns i familjen följa med. Löptikar får däremot hoppa över till nästkommande gång.

Det är ingen anmälningsplikt till själva träffen utan man kommer när man kan och går när man vill. Vill man vara med när det är som mest hundar på träffen bör man dock komma så tidigt som möjligt då de flesta kommer då. Matsäck tar man själv med sig och under dagen tänder vi grillarna och de som vill grilla har då möjlighet till att göra så.

För att så många som möjligt ska få möjligheten att komma uppskattar vi om ni delar med er av info:t om träffen till andra västgötaspetsägare som ni kommer i kontakt med, ju fler som kommer desto roligare.

Kontakt:
Isabel Lundstedt
Tfn. 0738-161 139
E-post: isabel.lundstedt@kennelviking.se

Vill du se bilder från våra träffar? Klicka på länkarna i listen till höger.

Anmäl till mailinglistan här

Vill du inte missa våra västgötaträffar? Fyll i dina uppgifter i fälten nedanför så får du automatiskt ett mail skickat till dig när det är dags för en ny träff.
Storegårdsvägen 2, 237 91 Bjärred
Se karta...


GPS koordinater

 

WGS 84 (lat, lon):
N 55° 44.220', E 13° 6.744'

 

WGS 84 decimal (lat, lon):
55.73701, 13.11241

Bilder från våra träffar hittar du här, här och på vår Facebook sida