3 generationer av toa terrorister

Att mentaliteten och extriören nedärvs vet dom flesta men att ett vist beteende också kan nedärvas hade jag ingen aning om.

 

Gizzmo har enda sen han var liten haft en fix idé, han kan nämligen inte gå in på en toa utan att smälla med toalocket. Ja ni läste rätt, när han går in på en toa går han rätt fram till toalettsitsen, sätter nosen under lockets kant (eller ringen om locket inte skulle vara nere) och så lyfter han det för att sen släppa ner det med en smäll. Detta gör han fler gånger efter varandra och sen är han nöjd och går ut igen, nästa gång han går in på toan så upprepas samma procedur igen. Är det så att man någon gång skulle få för sig att lägga sig i ett skönt avkopplande bad så är det bäst att ha toalett dörren stängd annars kan man räkna med att få höra ett evigt smällande och det kanske inte är precis det som man hade tänkt sig med avkopplande.

 

Gizzmos son Ozzie bor som jag har berättat innan hos min dotter Manuella och hennes man Markus och Ozzie var inte speciellt gammal när min dotter en dag kom och berätta om hans märkliga beteende när han gick in på en toa, nämligen att smälla med toalocket!!.......jag kunde inte annat än skratta. Nu skulle man ju kunna tänka sig att eftersom Gizzmo och Ozzie träffas ibland att Ozzie kanske har snappat upp detta beteende men samtidigt så har ju deras andra västgöte Alfons träffat Gizzmo lika mycket och han har inte blivit någon toa terrorist.

 

Med tiden har även Ozzie blivit pappa till en fin kull valpar och i den kullen finns gossen Rex. Döm om min förvåning när jag bara någon månad efter att Rex flyttat till sitt nya hem fick ett mail från hans husse och matte där dom berättade att Rex, som då fortfarande var för liten för toalocket, smällde med locket till pedalhinken som dom har på toan!!......stum av förvåning kunde jag bara välkomna dom till toa terroristklubben.

 

I skrivande stund är Rex 4 ½ månad och har varken träffat sin farfar Gizzmo eller sin pappa Ozzie. Idag har jag har återigen fått ett nytt mail från hans husse och matte med texten "idag har Rex smällt med toalocket för första gången".....

Generation 1
Gizzmo 15/5 2001 - 18/3 2014

Generation 2
Ozzie 5/1 2004 - 01/12 2014
Generation 3 - Rex